De geschiedenis van Tweewielerspecialist C. van Doremaele

In 1980 nam Christ van Doremaele als werknemer van Gert Herwijnen de zaak over. Hiermee maakte Christ van zijn hobby zijn werk, een uniek iets! In het begin was er nog sprake van een rijwielhandel en waren merken als Superia en Flandria nog gestationeerd in de fietsenwinkel gelegen tegenover de Helftheuvelpassage. Tegenwoordig heeft Christ zelf er al 50 dienstjaren opzitten in de fietsenbranche, aangezien hij zelf als vijftienjarige jongen begon bij Herwijnen.

Nu, vandaag de dag, staan er in de fietsenwinkel in Den Bosch merken als; Gazelle, Batavus, Koga, Sparta en Loekie. Sinds kort zijn we ook bezig met racefietsen en mountainbikes van het merk Sensa (en Koga). Behalve de grote hoeveelheid keuze voor fietsen is er ook een grote hoeveelheid accessoires van onder andere AGU, Cordo, Fastrider en Shimano. Dit alles op een oppervlakte van 350 m².

Wanneer u een fiets bij ons koopt, krijgt u van ons het volgende:

  • Snelle reparatieservice, binnen een dag hebben wij de fiets weer voor u klaarstaan.
  • Bij aankoop van een nieuwe fiets, een service boekje met daarin: drie servicebeurten, ter waarde van €45,- per beurt. Hierbij wordt de gehele fiets nagekeken en worden onderdelen voor garantie vervangen, zonder dat u de fiets lang kwijt bent.

Een impressie van onze winkel: